СУФЛЕ АГРО България

Суфле Агро България, намираща се в София, част от групата Суфле, френска компания, занимаваща се със земеделеие, основана като семеен бизнес през 1900 и чиито поле на дейности се е разширило бавно от Франция до Европа и в последствие цял свят.

 

Днес, групата има 7400 служители и разполага с две фабрики за производство във Франция. Бизнес дейностите на компанията включват девет отдела: земеделие, производство на малц и брашно, производство на вино, международна търговия, обработка на царевица и други продукти като ориз и зеленчуци, биотехнологии.

 

Суфле Агро България присъства на българският пазар от началото на 2017 и се специализира в продажбите на семена ечемик, царевица и слънчоглед, търговия с ечемик и продажба на продукти за растителна защита и торове.

 

С екип от осем души, четири търговски представителя и четири администрация, сме готови да посрещнем нуждите на местните производители и да споделим ценен опит.

VPD1000x304.jpg

Новини

31 ян

Суфле Агро Бълфария и АГРА

Soufflet Agro Bulgaria ще присъства на Международния панаир AGRA! Събитието ще се проведе в Пловдив от 21 до 25 февруари 2023 г. Миналата година бе...

Още
21 ноев

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ 2023

Уважаеми партньори,
 

Всяка година SOUFFLET SEEDS доказва предимствата на своята иновативна генетика във все по-предизвикателни климатични и иконо...

Още
30 ноев

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ 2022

Изберете най-новите тенденции в генетиката на пазара за доказани резултати на вашите полета! 
Открийте своя хибрид SOUFFLET SEEDS заедно с нашите а...

Още
Всички новини