СУФЛЕ АГРО България

Суфле Агро България, намираща се в София, част от групата Суфле, френска компания, занимаваща се със земеделеие, основана като семеен бизнес през 1900 и чиито поле на дейности се е разширило бавно от Франция до Европа и в последствие цял свят.

 

Днес, групата има 7400 служители и разполага с две фабрики за производство във Франция. Бизнес дейностите на компанията включват девет отдела: земеделие, производство на малц и брашно, производство на вино, международна търговия, обработка на царевица и други продукти като ориз и зеленчуци, биотехнологии.

 

Суфле Агро България присъства на българският пазар от началото на 2017 и се специализира в продажбите на семена ечемик, царевица и слънчоглед, търговия с ечемик и продажба на продукти за растителна защита и торове.

 

С екип от осем души, четири търговски представителя и четири администрация, сме готови да посрещнем нуждите на местните производители и да споделим ценен опит.

VPD1000x304.jpg

Новини

18 авг

Суфле Агро България на събитието Ден на полето - празник на селскостопанските иновации и сътрудничество!

Скъпи фермери и земеделски ентусиасти, 

Щастливи сме да споделим успеха на неотдавнашното ни участие в събитието Ден на полето, което се проведе о...

Още
13 юли

Заглавие : Присъединете се към нас за ежегодните Дни на полето в Добрич!

Уважаеми партньори, 

Имаме удоволствието да ви поканим на тазгодишните Дни на полето, които ще се проведат от 25 до 27 юли в Добрич от 14 до 18 ч....

Още
3 май

Внимание!!! Условията благоприятстват развитието на фузариум по класа!

Уважаеми партньори, в отглеждането на пивоварен ечемик, ние от Суфле Агро България, смятаме за необходимо да Ви информираме, че годината предполага...

Още
Всички новини