Открийте новата ни визуална идентичност!

Открийте новата ни визуална идентичност! 30 Септември 2024, ALL

Soufflet Agro се развива, както и нашето лого! Открийте новата ни визуална идентичност!

Имаме удоволствието да обявим голяма промяна във визуалната идентичност на Soufflet Agro. Тази промяна бележи важна стъпка за нашата компания, тъй като тя продължава да се развива, за да отговори на предизвикателствата на селското стопанство на утрешния ден.

 

Защо това ново лого?

Селскостопанският сектор се развива с по-устойчиви практики, технологични иновации и по-голяма екологична отговорност. Нашето ново лого отразява тези ценности, подчертавайки връзката ни със земята, фокуса ни върху иновациите и мисията ни да подкрепяме нашите фермери.

 

Какво представлява нашето ново лого?

Почва:
Дизайнът включва криви, представляващи култивирани ниви, символизиращи нашата дълбока връзка с природата и нашата отговорност за насърчаване на екологични земеделски практики.

Растеж:
Семето символизира растежа и развитието не само на културите, но и на фермерите, с които работим.

Cин цвят:
Запазихме синия цвят, за да изразим ценностите на доверие, надеждност и откритост. Той също така символизира нашия ангажимент към иновативни решения за утрешното селско стопанство.

Иновация:
Изборът на ярки, модерни цветове отразява нашия далновиден подход и обещанието ни да интегрираме иновативни технологии в селскостопанския сектор.

 

Какво остава непроменено?

Въпреки че нашето лого се развива, нашата мисия остава същата: да ви придружава в ефективно, устойчиво и отговорно земеделие. Това лого е отражение на нашия ангажимент да продължим да ви подкрепяме всеки ден.


През следващите седмици нашето ново лого ще бъде пуснато във всички наши платформи. Очакваме с нетърпение да продължим да развиваме селското стопанство с вас чрез тази нова визуална идентичност.

 

Да засеем заедно семената на бъдещето!

Последни новини

18 авг

Суфле Агро България на събитието Ден на полето - празник на селскостопанските иновации и сътрудничество!

Скъпи фермери и земеделски ентусиасти, 

Щастливи сме да споделим успеха на неотдавнашното ни участие в събитието Ден на полето, което се проведе о...

Още
13 юли

Заглавие : Присъединете се към нас за ежегодните Дни на полето в Добрич!

Уважаеми партньори, 

Имаме удоволствието да ви поканим на тазгодишните Дни на полето, които ще се проведат от 25 до 27 юли в Добрич от 14 до 18 ч....

Още

Продукти

Уникална продуктова линия от СУФЛЕ АГРО БЪЛГАРИЯ
научете повече

FARMI Web banner BG.png BG - banner web SFS 300 dpi 677x420.jpg