Суфле Агро България на събитието Ден на полето - празник на селскостопанските иновации и сътрудничество!

Суфле Агро България на събитието Ден на полето - празник на селскостопанските иновации и сътрудничество! 18 Август 2023, ALL

Скъпи фермери и земеделски ентусиасти, 

Щастливи сме да споделим успеха на неотдавнашното ни участие в събитието Ден на полето, което се проведе от 25 до 27 юли в Добрич. Това събитие събра на едно място земеделски производители, професионалисти от бранша, както и нашия екип. През тези три дни участниците имаха възможност да се включат в задълбочени дискусии с нашия екип от експерти. Събитието беше изпълнено със знания и ползотворни връзки- от разглеждане на конкретни предизвикателства в земеделието до проучване на последните постижения в областта на селскостопанските технологии.  

Акцент в събитието беше представянето на нашата мобилна станция за третиране на семена. Участниците станаха преки свидетели на това как машината оптимизира земеделските процеси, повишава ефективността и максимизира производителността.  

Като водещ играч в секторите на семената и зърнените култури, ние представихме и широката си гама от висококачествени продукти, включително първокласни семена, продукти за растителна защита и торове. Земеделските производители разгледаха иновативни и интересни решения, които биха могли да подобрят техните земеделски практики и да повишат добивите. 

Искаме да изразим благодарността си към всички участници за това, че направиха "Деня на полето" успешен. 

За тези, които не можаха да се присъединят лично, оценяваме интереса и продължаващата ви подкрепа. Поемаме ангажимент да ви информираме за нашите последни разработки и предстоящи събития, тъй като продължаваме да се стремим към високи постижения в селскостопанската индустрия. 

Останете на линия за още вълнуващи новини и не забравяйте, че в Суфле Агро България сме посветени на това да ви помогнем да постигнете успех по вашия земеделски път! 

Екипът на Soufflet Agro Bulgaria 

Последни новини

13 юли

Заглавие : Присъединете се към нас за ежегодните Дни на полето в Добрич!

Уважаеми партньори, 

Имаме удоволствието да ви поканим на тазгодишните Дни на полето, които ще се проведат от 25 до 27 юли в Добрич от 14 до 18 ч....

Още
3 май

Внимание!!! Условията благоприятстват развитието на фузариум по класа!

Уважаеми партньори, в отглеждането на пивоварен ечемик, ние от Суфле Агро България, смятаме за необходимо да Ви информираме, че годината предполага...

Още