Заглавие : Присъединете се към нас за ежегодните Дни на полето в Добрич!

Заглавие : Присъединете се към нас за ежегодните Дни на полето в Добрич! 13 Юли 2023, ALL

Уважаеми партньори, 

Имаме удоволствието да ви поканим на тазгодишните Дни на полето, които ще се проведат от 25 до 27 юли в Добрич от 14 до 18 ч. Това е идеалната възможност да се запознаете с последните ни иновации и да се срещнете с нашия екип от експерти в областта на селското стопанство. 
 

През тези три дни ще имате възможност да се запознаете с нашите продукти, услуги и модерни технологии, предназначени да повишат добива и рентабилността ви. Нашият търговски екип ще бъде на ваше разположение, за да отговори на въпросите ви и да ви предостави индивидуални съвети.
 

По време на събитието ще бъде успеете да видите и нашата мобилната станция за третиране на семена. Убедете се в нейните възможности от първа ръка и научете как тя може да оптимизира работния ви процес. 
 

Събитието е безплатно и отворено за всички. Присъединете се към нас и се възползвайте от тази уникална възможност да общувате с колеги фермери и експерти от бранша. 
 

 

С най-добри пожелания, 
Екипът на Soufflet Agro Bulgaria

Последни новини

18 авг

Суфле Агро България на събитието Ден на полето - празник на селскостопанските иновации и сътрудничество!

Скъпи фермери и земеделски ентусиасти, 

Щастливи сме да споделим успеха на неотдавнашното ни участие в събитието Ден на полето, което се проведе о...

Още
3 май

Внимание!!! Условията благоприятстват развитието на фузариум по класа!

Уважаеми партньори, в отглеждането на пивоварен ечемик, ние от Суфле Агро България, смятаме за необходимо да Ви информираме, че годината предполага...

Още