Суфле Агро Бълфария и АГРА

Суфле Агро Бълфария и АГРА 31 Януари 2023, ALL

Soufflet Agro Bulgaria ще присъства на Международния панаир AGRA! Събитието ще се проведе в Пловдив от 21 до 25 февруари 2023 г. Миналата година беше страхотно, но тази година ще бъде още по-хубаво!

Това е специален момент за нас, тъй като е приятно и весело място за среща с всички наши клиенти и партньорите, с които работим. На нашия щанд от 100 кв. м екипът ни ще се радва да ви посрещне. Няма как да ни пропуснете: намираме се точно на входа. 

Soufflet Agro Bulgaria, както и другите две марки на компанията - SOUFFLET SEEDS и FARMI, ще бъдат представени от нашия професионален екип, който ще представи новите ни продукти и ще отговори на вашите въпроси. 

И докато разговаряте с нашия екип, защо да не се насладите на чаша бира? На нашия щанд ще се раздава наливна бира, така че AGRA 2023 да бъде незабравима! 

Искрено се надяваме, че ще успеем да се срещнем с вас.

Последни новини

3 май

Внимание!!! Условията благоприятстват развитието на фузариум по класа!

Уважаеми партньори, в отглеждането на пивоварен ечемик, ние от Суфле Агро България, смятаме за необходимо да Ви информираме, че годината предполага...

Още
21 ноев

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ 2023

Уважаеми партньори,
 

Всяка година SOUFFLET SEEDS доказва предимствата на своята иновативна генетика във все по-предизвикателни климатични и иконо...

Още